Ögonfransförlängning

HEM / PRISER & BEHANDLINGAR / ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

Vi är utbildade sedan 2006 och är en utav de första i Sverige som började jobba med ögonfransförlängning. Med så lång erfarenhet så har vi byggt upp en stor kunskap, skicklighet och känsla för formgivning.

Vill du ha naturliga fransar, då har ni kommit till rätt salong! Vi använder oss av tunna fransar som är naturligt böjda. Resultatet anpassas efter dina önskemål och vi tar alltid hänsyn till dina fransars kondition och dess egen längd.

En ögonfransförlängning ger ögat en elegant och vacker inramning, samtidigt som det ser naturligt ut. Vi jobbar med singelfransar, dvs att lösfransen appliceras på var och en av dina egna fransar för ett naturligt utseende

Inför ditt besök:

Kom utan mascara.
Bästa hållbarheten får du om du sminkar av dig kvällen innan och inte har några krämer och oljebaserade produkter i närheten av fransarna. Tvätta fransarna noggrant efter sminkborttagning.

Hur länge håller en behandling?

Fransförlängningen håller i ca 6 veckor, beroende på var de naturliga fransarnas befinner sig i sin livscykel. En naturlig frans livscykel varar ca 2 månader, den faller av naturligt och en ny frans växer ut. Vi tappar ca 1-2 fransar per dag (precis som vi tappar hårstrån från huvudet). Därför rekommenderas påfyllning var 3:e vecka för att undvika ”luckor”.

Innan du lämnar salongen så kommer du få med dig all information du behöver för att kunna sköta dina fransar på bästa sätt.

Nytt set fransar

Ca 2,5 - 3 timmar. Alla kunder börjar med detta besök.

Du får ca 150 st fransar på varje öga.

1300kr

Mini påfyllning

500kr

Normal påfyllning

Du ska ha minst hälften av dina lösfransar kvar när du kommer.

690kr

Stor påfyllning

För dig som har tappat mer än hälften men ändå har rätt många fransar kvar. Har du t.ex. 10 fransar kvar på varje öga debiterar vi för "nytt set".

950kr

Underfransförlängning

500kr

Borttagning av fransar

Från 400kr

Skötselråd

  • Tvätta inte ögonen de närmaste 24 timmarna efter behandlingen. Undvik även att simma, bada bastu och sola solarium de närmaste 24 timmarna. Detta för att ge limmet tid att härda till 100%.
  • Undvik att gnugga ögonen och var försiktig när du tvättar ansiktet, låt gärna ögonen lufttorka.
  • Använd inte vattenfast mascara. Om du måste kan du använda lite vattenbaserad mascara och vattenbaserad makeup-remover men bara längst ut på fransarna. Det absolut bästa är att undvika mascara helt!
  • Var rädd om dina fransar och undvik så mycket kontakt med dom som möjligt. Dra aldrig i en frans, limmet är så starkt att din egen frans sannolikt lossnar.
  • Krämer och oljor av alla de slag är ögonfranslimmets värsta fiende, bör undvikas.
  • Använd inte vanlig ögonfransböjare.

ögonfransförlängning